Mi is az a szeretet kockázat?

Vannak szüleid? Nagyszüleid? Testvéred? Párod? Gyermeked?

A válasz bizonyára egy vagy több kérdésre is IGEN. Akkor személyes felelősséged is van szeretteid iránt! Milyen felelősséget jelenthet ez? Ha családfenntartó vagy, felelősséggel tartozol a feleséged vagy férjed és gyermeked iránt! Ha egyedülálló vagy, de idősebb szüleid támogatásra szorulnak, felelősséged van irántuk és önmagad iránt is! Ha elvált édesanya vagy apa vagy, a gyermeked biztonsága a legfontosabb! Vagyis ha a fenti élethelyzet bármelyikében is vagy, gondoskodnod kell a magad és a szeretteid biztonságáról, és az életben bekövetkezhető kockázatok mérsékléséről. Ez jelenti a „Szeretet kockázatot”!

Tehát ha veled bármi történne, egy váratlan betegség, baleset és esetlegesen hosszabb időre kiesnél a munkából, meg kell tudnod teremteni azt az anyagi biztonságot, amely átsegít a nehéz időszakon és mindeközben a családod életszínvonala sem sérül!

Mire gondolunk pontosan?

Tegyük fel, hogy egy váratlan baleset ér (amiről mindenki azt gondolja: velem az soha nem történhet meg, pedig DE!), és huzamosabb ideig betegállományba kényszerülsz, elég tartalékod van arra az esetre, hogy a csekély összegű táppénz mellett gondoskodni tudj a családod mindennapi kiadásairól is, fenntartva a megszokott életszínvonalat?

Vagy ha egy váratlan helyzet azt hozza, hogy komolyabb betegséged lesz, aminél a gyógyulási idő akár 3-6 hónap is lehet… Elég tartalékod van erre az időszakra? Ne érezd magad rosszul, ha a válasz az, hogy „NEM”, mert ezzel nem vagy egyedül! A Magyar lakosság döntő többségének maximum 1-2 hónapra elegendő tartaléka van, és e felett már komoly gondot okoz a családi anyagi biztonságának fenntartása.

Mi, a Biztos Jövőkép csapata ezen a területen vállaltunk elköteleződést, hogy hivatásunkkal segítséget nyújtunk az egyének és családok biztonságának felépítésében!

Kedvet kaptál? Szívesen megismernél minket? Jelentkezz!