Védelmi programok

Rohanó világunkban veszélyesen élünk, saját határainkon túlterjeszkedve vállalunk be dolgokat. A mindennapi mókuskerékben ritkán gondolunk arra, hogy mi lesz akkor, ha egy váratlan helyzetben kizökkenünk az általunk elképzelt menetrendből, és egy baleset, vagy betegség miatt akár hosszabb időre is kieshetünk a munkából, vagy éppen egy tragédia teljesen átírhatja a család életét.  Alapfilozófiánk az, hogy a pénz hiánya ne legyen akadálya a gyógyulásnak, és egy váratlan baleset vagy betegség esetén legyen forrás a megfelelő színvonalú orvosi ellátásra és a kieső jövedelem pótolására is!

Szívesen konzultálna profi jövőtervezővel, aki segíthet a személyes pénzügyi biztonságuk megteremtésében? Kérjen ingyenes és kötelezettségektől mentes egyéni konzultációt!

Mindenkinek szüksége van egy ‘B-tervre’!

Megfelelő tartalékkal kell rendelkeznünk, ráadásul az sem mindegy, hogy anyagi lehetőségeink milyen gyógykezelést és felépülést tesznek lehetővé, hogy mielőbb visszatérhessünk a hétköznapokba és munkába állhassunk.

Gondoskodjon előre saját és családja anyagi biztonságáról az egyéni igényekre szabható baleset- és egészségbiztosítási programjaink segítségével!

Miben segít Önnek baleset és egészségbiztosítási védelmi programunk?

  • Az Ön családja egyéni igényeire szabva alakítható ki a teljes körű védelem!
  • A földrajzi határok nem szabnak korlátot, a program belföldön és külföldi tartózkodás során is egyaránt védelmet nyújt.
  • Megbetegedett vagy komolyabb egészségi problémája van? Orvosi call center szolgáltatásunk által a nap 24 órájában a hét minden napján szakorvosokkal konzultálhat.
  • Nem bízná a szerencsére a gyógyulását? Ebben segít a nemzetközi második orvosi szakvélemény, amit európai és amerikai klinikák szakorvosai készítenek el.
  • Ha baj van, az idő az egyik legnagyobb kincs! A védelmi program által lehetőség van soron kívüli sürgősségi ellátás és szakorvosi vizsgálatok leszervezésére.
  • Kulturált környezetben, gyors és minőségi ellátásra van szüksége? Ügyfeleinknek nem kell órákat várniuk egy vérvételre, vagy hónapokat egy ultrahang vizsgálatra, mindebben segítenek magán egészségügyi ellátást biztosító partnereink.
  • Gondoskodjon gyermeke biztonságáról! Egyedülálló gyermekprogramunk komplex védelmet biztosít a legkisebbek számára is, amely már a gyermek születését követő naptól kezdődően megköthető.
  • Baleset és egészségbiztosítási programjaink magánszemélyek mellett cégek számára is elérhetőek, erősítve ezzel a munkavállalói lojalitást. Egyben hozzájárulva a tulajdonosi szerkezet védelméhez és az adó optimalizációs lehetőségek kihasználásához.

Szívesen konzultálna profi jövőtervezővel, aki segíthet a személyes pénzügyi biztonságuk megteremtésében? Kérjen ingyenes és kötelezettségektől mentes egyéni konzultációt!