Vállalati megoldások

Korunkban egyre érezhetőbb a szakemberhiány, a cégek vezetői folyamatosan keresik a lehetőségeket, hogyan tudják dolgozóikat hosszú távon megtartani, kulcsembereiket motiválni, a fluktuációt csökkenteni. Az elmúlt évek cafetéria változásai miatt pedig egyre inkább teret nyernek az alternatív megoldások, melyek bár már Nyugaton a hétköznapok részét képezik, Magyarországon még nem tudtak igazán teret nyerni.

A törvényi változások miatt azonban minden egyes vállalkozásnak érdemes átalakítania az eddigi juttatási rendszereit úgy, hogy mind adózási, mind szolgáltatási oldalról igazodni tudjon a megváltozott körülményekhez. E terület úttörői között vagyunk; a magyar piacon kiemelkedően széles palettával és szakmai tudással tudunk a juttatási rendszerek átalakításában, optimalizálásában segítséget nyújtani partnereink részére.

Keresi a legjobb megoldást, hogy tudná ösztönözni és hosszú távon megtartani munkavállalóit?

Szívesen konzultálna profi jövőtervezővel, aki segíthet a személyes pénzügyi biztonságuk megteremtésében? Kérjen ingyenes és kötelezettségektől mentes egyéni konzultációt!

Miért hasznos cége számára vállalati programunk?

  • Szakértői partnereink közreműködésével a folyamatosan változó jogszabályi kereteknek megfelelve, illetve a megváltozott munkavállalói igényeknek megfelelően úgy alakítjuk ki a vállalati juttatási rendszereket, hogy az mind a cég, mind a munkavállaló érdekeit is figyelembe vegye.
  • Kollégáink sok éves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött segítséget nyújtanak a vállalati cafetéria-rendszer tervezésben, illetve a vállalati adóoptimalizációs lehetőségek feltérképezésében.
  • Munkavállalói részére könnyen átlátható összefoglaló anyagokat, prezentációkat készítünk, amelyek megkönnyítik számukra a változásokban történő eligazodást, és támogatják őket a pénzügyi területen jelentkező új lehetőségek kihasználásában.

Szívesen konzultálna profi jövőtervezővel, aki segíthet a személyes pénzügyi biztonságuk megteremtésében? Kérjen ingyenes és kötelezettségektől mentes egyéni konzultációt!