Biztonság és gyarapodó vagyon a válság ellenére is

Hogyan lehet mind humán, mind adózási, behajtási, végrehajtási ügyekben, magán tőkeképzésben segíteni a vállalkozásoknak, valamint hogyan lehet a végleges vagyonvesztést elkerülni egy egyszerűen és könnyen elérhető pénzügyi programmal?

Manapság az egyik legnehezebb feladat a munkavállalók megtartása. A 2022. november 10-én megrendezésre kerülő REALITÁS online Konferencián a Biztos Jövőkép csapat előadásában Dr. Kerekes Ferenc olyan megoldást kínál a vállalkozóknak, amellyel akár 80%-os munkavállalói megtartási eredmény is elérhető.

Az előadó a Jász Márta által vezetett sikeres MetLife Biztosítótársaság Rózsadombi Igazgatóságának tagjaként nem csak a munkavállalók részére nyújt biztonságot teremtő – és egyben a bérezést is optimalizáló – megoldást. A gazdasági társaságok tulajdonosai is csökkenthetik adóterheiket, amennyiben a MetLife által javasolt pénzügyi programot választják. A jelenlegi gazdasági helyzetben ez kiemelkedő lehetőség a stabilitás és a fejlődés elérésére. Interjúnkban dr. Kerekes Ferencet arra kértük, mutassa be egy kicsit, mivel tud segíteni a MetLife Rózsadombi Igazgatósága a vállalkozóknak.

Kérjük, mutatkozzon be egy kicsit: Melyik szervezetben, milyen munkakört tölt be, és milyen karrier úton jutott idáig? Miért választotta ezt a hivatást?

12 évig voltam jogász pénzügyi területen, az NN Biztosítónál, Generali Biztosítónál, és az OTP Pénzügyi Pontnál vezetői szerepben. Most stratégiai vállalati szakértő vagyok a MetLife Rózsadombi Igazgatóságánál. Egy új üzleti modell felépítését kezdtük el, mely a cégek felé történő értékesítés. Ez a modell a stratégia részeként biztosítja a vállalat kiegyensúlyozott fejlődését. Azokra a kérdésekre adunk választ a cégvezetők számára, hogy hogyan lehet mind humán, mind adózási, behajtási, végrehajtási ügyekben, magán tőkeképzésben segíteni a vállalkozásoknak, valamint hogyan lehet a végleges vagyonvesztést elkerülni.

Ezen a területen én magam is kihívást találtam szakmailag, hisz jól tudom kamatoztatni az eddigi tapasztalataimat, valamint egy komoly továbbképzésen is részt vettem, így a meglévő és az új tudásommal, az igazgatóság támogatásával tudunk kollégáimmal plusz értéket, használható módszert nyújtani a cégvezetőknek.

Mit javasol a magyar vállalkozóknak, hogy talpon maradjanak a változások ellenére? Lehetséges a fejlődés nehezebb körülmények között is, avagy mi hozhat stabilitást, esetleg növekedést is?

Válság volt és lesz! Nálunk, Európában, és a világ több pontján.

A jelenlegi válságot csak megfelelő szemlélettel lehet jól kezelni. Innováció és likviditás a két mottó, ami elengedhetetlen a jelen helyzetben a túléléshez és továbblépéshez. A vállalkozóknak, ha a nyertes oldalhoz akarnak tartozni, ezeket kell megteremteniük a saját területükön.

Milyen szolgáltatással kapcsolatban fordulhatnak Önhöz a vállalkozók?

A magyar cégvezetőknek kevés lehetőség van a kezükben a dolgozóik motiválására. Béremeléssel nem lehet munkavállalói elégedettséget elérni hosszú távon. A fogyasztási igényünk 3-6 hónapon belül leköveti a bérnövekedést és elveszíti a bér a kezdeti motivációs erejét. A Lojalitás programjainkkal erre tudunk megoldást adni. A lojalitást szolgáló védelmi és megtartási programok már 15 éve bizonyítanak a piacon. Azoknál a vállalatoknál, ahol léteznek ilyen programok, a kulcsmunkatársak megtartása 80% fölötti.

A cégvezetők, akik két székben ülnek egyszerre – mint tulajdonos és mint munkavállaló – a biztonságos magánvagyon megteremtésében kapnak segítséget tőlünk, hogy a vállalkozásuk ne a saját rabszolgatartójuk, hanem a családjuk és saját maguk életét segítő alapítvány legyen.

A Biztos Jövőkép megteremtése, a nyugodt működés biztosítása a célunk.

Humán, adózási, behajtási, végrehajtási ügyekben, magán tőkeképzésben, szükség esetén a vállalkozás tervszerű és zökkenőmentes befejezésében, az utódlás gyors és tervezett megoldásában segítünk a magyar vállalkozásoknak.

szerző: HR KOPÓ
forrás: www.valvi.hu/post/biztonsag-es-gyarapodo-vagyon-a-valsag-ellenere-is

Szívesen konzultálna profi jövőtervezővel, aki segíthet a személyes pénzügyi biztonságuk megteremtésében? Kérjen ingyenes és kötelezettségektől mentes egyéni konzultációt!