EMPATIKUSEXKLUZÍVEGYEDI

Ilyenek vagyunk mi, a Biztos Jövőkép csapata!

Kik vagyunk?

Nyitott, sikerorientált közösség, ahol aktív csapattagként folyamatosan követjük a nemzetközi és hazai trendeket, keressük a fejlődési lehetőségeket és szeretjük a kihívásokat! Mindegyikünk egy külön egyéniség, de egy valamiben teljesen megegyezünk: prémium kiszolgálást nyújtunk ügyfélkörünk részére! Elegáns környéken, amerikai nagyvállalati környezetben mégis családbarát munkahelyi légkörben dolgozunk.

Büszkék vagyunk a hivatásunkra, és arra, hogy több mint 4000 partnerünk anyagi biztonságát, álmait és kitűzött céljai elérését támogathatjuk!

Kérj személyes konzultációt, és mutatunk számodra egy új jövőképet!

Mivel foglalkozunk?

Prémium pénzügyi szolgáltatásokkal támogatjuk partnereinket –egyéneket, családokat és cégeket– a saját pénzügyi biztonsági hálójuk kiépítésében. Feltérképezzük partnereink pénzügyi helyzetét és támogatást nyújtunk a saját stratégiáik felépítésében.

Gondoskodunk az egyéni élethelyzetekből eredő kockázatok lefedéséről, amely lehet egy váratlan betegség, baleset vagy a munkahely elvesztése. Profi jövőtervezőként megmutatjuk, hogyan lehetséges az álmokat valóságra cserélni, és tudatos tervezéssel hogyan érhetik el az emberek céljaikat, legyen szó saját lakásról, a gyermekeik felneveléséről, vagy gondtalan nyugdíjas évekről.

MIBEN HISZÜNK?

Hisszük, hogy a munka igazi élmény is lehet! A karrierépítésnek nem kell arról szólnia, mint a klasszikus állások többségének ahol főnök – beosztott viszonyban, ahol állandó számonkérésben, reggeltől estig monoton feladatokat végzel, és terméketlen értekezletekre rohangálsz.

Hisszük, hogy az ügyfeleinkkel –akik sokkal inkább az üzleti partnereink – való minőségi kapcsolat kiépítése az egyik legfontosabb érték! Jelen vagyunk a pénzügyi tervezési folyamatnál, támogatjuk őket a célok megvalósítása közben és akkor is, ha valamely nem várt esemény következne be az életükben. 

Hiszünk a minőségi emberi kapcsolatokban és a kölcsönös bizalomban, ezért negyedévente rendszeresen szervezünk partnereink részére olyan rendezvényeket, amelyek számukra feltöltődést, vagy szakmai támogatást nyújthatnak ahhoz, hogy pénzügyeikben még jobban eligazodhassanak.

Hiszünk az egyedi igényeken alapuló személyes kiszolgálásban. Működési alapelvünk, hogy többszöri találkozás, részletes beszélgetés után személyre szabott pénzügyi stratégiát készítünk el partnereink részére, amely egyedi élethelyzetükhöz leginkább igazodik.

Hisszük, hogy partnereink számára, prémium pénzügyi kiszolgálást csak akkor nyújthatunk, ha naprakész információkkal és tudással rendelkezünk. Ennek érdekében rendszeresen képezzük saját magunkat és munkatársainkat, és részt veszünk az Egyesült Államokban évente megrendezésre kerülő világ pénzügyi szakembereit tömörítő világszervezet –Az Egymillió Dolláros Kerekasztal– szakmai konferenciáján.

Készen állsz?

Hogyan dolgozunk?

Tudjuk milyen érzés az, amikor napi 8 vagy sok esetben 10 órás munkaidőben kell dolgozni. Mi nem így működünk, munkaidőnket saját magunk alakíthatjuk ki, azaz rugalmas időbeosztásban dolgozunk.

Egy karrierváltás sok szorongással kezdődhet, anyagi és szakmai téren. Mögöttünk biztos háttér és emberi támogatás áll! Elindulásunkat 6 hónapon keresztül, fix kezdő támogatási rendszer és profi mentor csapat segíti.

Ismerjük az érzést, amikor a befektetett munka és a fizetés egyáltalán nincsen összhangban egymással. Mi a teljesítményed alapján díjazzuk a munkádat, így havi jövedelmünknek nincsen felső korlátja, hiszen a befektetett munkánk és eredményeink alapján képződik.

Nem terméket értékesítünk, hanem teljes körű, exkluzív és prémium pénzügyi kiszolgálásban részesítjük partnereinket, legyen szó egyénekről, családokról, vagy vállalkozásokról.  Szolgáltatásaink generációkon át ívelnek, ahogy a munkánk is generációkon át tartó anyagi biztonságot tud jelenteni nem csak a saját magunk, hanem hosszú távon a családunk, gyermekünk számára is.

Biztos háttér áll mögöttünk, hiszen a világ egyik legnagyobb életbiztosítója fő partnerünk, amely közel 50 országban van jelen és mintegy 100 millió ügyfelet szolgál ki.

A vállalatunk kötelékében folyamatosan fejleszthetjük magunkat versenyképes képzésekkel, és rendszeresen alkalmunk nyílik arra is, hogy saját tapasztalatainkat oszthassuk meg egymással, valamint másokkal is. Vezetőink évtizedes tapasztalatairól nem is beszélve, amire mindig számíthatunk!

Kíváncsivá tettünk? Várunk téged egy kötetlen beszélgetésre! 

Miért lehet értékes számodra is amit nyújtunk?

Mert azt tapasztaljuk, hogy – velünk ellentétben – a legtöbb ismerősünk elégedetlen a munkájával. Talán te is úgy érzed, zsákutcában vagy; nem szereted, amit csinálsz, nem kapsz elismerést, és a fizetésedet is kevesled. Mi is emlékszünk erre az érzésre. Sokféle területről érkeztünk, mégis sok közös van bennünk: mindannyian váltottunk, mert hittük, hogy meg tudunk tanulni egy új hivatást. Tudjuk, hogy ehhez nagy bátorság kell!

A mi szakmánk igenis tanulható, és senkit sem dobunk a mélyvízbe.

Az elmúlt két évtizedben olyan képzési programot dogoztunk ki, amely az új csapattagokat kiszámíthatóan viszi el az első sikeres tárgyalásig és azon is túl. Mentoraink ott vannak az újonnan érkezettek mellett és a gyakorlatban készítik fel őket minden lehetséges helyzetre. Olyan ez, mint ahogy annak idején biciklizni tanultál: édesapád vagy édesanyád csak akkor engedte el a partvisnyelet, amikor már biztosan egyensúlyoztál a nyeregben. A mi mentoraink is hasonló odafigyeléssel gondoskodnak majd rólad.

Persze nem árulunk zsákbamacskát: nem mindenki kerülhet be a csapatba. Azért vagyunk sikeresek, mert szeretjük a munkánkat, lelkesen dolgozunk és mindig újabb és újabb célokat tűzünk ki. Akkor gyere, ha lendületet, motivációt, tenni akarást hozol magaddal és te is hiszel a sikeredben!

Nem várjuk, hogy vakon dönts, sőt!

Ismerj meg bennünket, mielőtt csatlakoznál hozzánk:

Nézd meg kik vagyunk, hogyan gondolkodunk, és hol dolgozunk!

Miből tudhatod, hogy Téged keresünk?

 • ha nyitott vagy arra, hogy nap mint nap új emberekkel ismerkedj meg
 • ha lelkesít, hogy gondoskodhatsz mások anyagi biztonságáról és pénzügyeiről
 • ha szeretnél végre kötetlen munkaidőben dolgozni
 • ha motivál, hogy a személyes bevételeidnek csak te szabsz felső határt
 • ha olyan közösségre vágysz, ahol megünneplik a sikereidet és segítséget nyújtanak, ha elakadtál
 • ha örömöt szerez, hogy fejlődhetsz és versenyképes tudásra tehetsz szert
 • ha vonz annak gondolata, hogy rálátásod lesz az egész magyar pénzpiacra és tudásodat tovább is adhatod

Mire jöttünk rá?

 • ha annak idején a “kicsi, de legalább biztos” fizetés mellett döntünk, mára beleszürkültünk volna a rutinba
 • ha ragaszkodtunk volna az elképzelésünkhöz, hogy „ezt a szakmát nem nekünk találták ki”, akkor nem teremtettünk volna magunknak kimagasló anyagi körülményeket
 • ha kitartottunk volna a “biztonságos” alkalmazotti lét illúziója mellett, akkor lehet, hogy mára minket is leépítettek volna, mint sok régi kollégánkat
 • ha nem vágunk bele, akkor nem tudtuk volna beutazni a fél világot, nem tudtunk volna méltón gondoskodni a szeretteinkről, és nem élhetnénk meg nap mint nap azt az örömöt, hogy értéket teremtünk az ügyfeleink életében.

Azért tudjuk ilyen lelkesen ajánlani a szakmánkat, mert számunkra is ez hozta meg az áttörést. Persze látjuk, hogy a döntéshez szükség van bátorságra, de azt is megtapasztaltuk, hogy a siker mindig a vállalkozó szelleműek mellé szegődik.

Vágjunk bele: mi kíváncsian várjuk, hogy megismerhessünk! Kattints, a jelentkezem gombra, oszd meg velünk adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot. Nyissunk együtt új fejezetet a karrieredben!

Készen állsz? Jelentkezz!