rózsadombi sikeres nők klubja

A mai nap egy mérföldkő a Biztos Jövőkép és egy maroknyi csapat történetében.

Mindenki elgondolkozik azon, hogy mi a siker és egyáltalán miért fontos ez az életünkben. Miért áhítozunk utána annyira? Miért kell, hogy kimondhassuk, hogy sikeresek vagyunk?

A siker megfogalmazása egyénenként változó.

A SIKERES NŐK magazinban már többször megjelent Jász Mártával a MyDoctor Egészségközpont és a Biztos Jövőkép igazgatónőjével interjú, de ez most más volt. Ez most egy csapatról szólt, egy elképzelésről, egy jövőről melyet együtt építünk fel. Mi sikeres nők. Eddig külön-külön, de most összefogva, hiszen egy közösség ereje mindig nagyobb, mint az egyéné.

Ma, mi nyolcan egy üzleti reggelin fektettük le a klub alapjait. Tervekről, célokról beszélgettünk, hogy hogyan, milyen módon tudjuk egymást, magunkat fejleszteni úgy az üzleti életben, mint a saját lelki egyensúlyunk megteremtésében.

Ahogy minden szakmában, így itt nálunk is állandóan meg kell újulni.

A havonta tartandó találkozóink alkalmával rövid, hasznos szakmai előadás és más területről meghívott vendégek segítik majd fejlődésünket, hogy tanuljunk más sikeres nőktől és ők is tanuljanak tőlünk, hogyan tudnak pénzügyileg felkészültek lenni és egy biztonságos pénzügyi hátteret kialakítani.

Nem titkolt célunk, hogy 2021 végére klubtagságunk létszáma tovább bővüljön, s gyorsan terjedjen hírünk a hasonlóan sikeres nők körében.

Szívesen konzultálna profi jövőtervezővel, aki segíthet a személyes pénzügyi biztonságuk megteremtésében? Kérjen ingyenes és kötelezettségektől mentes egyéni konzultációt!