Naptej, kalap, egészségbiztosítás

A nyári meleg egyre többünkben ébreszti fel a túrázás, a kalandok és vízpart utáni vágyakozást. Mivel itt az év klasszikus „szabadságolási időszaka”, az utazással kapcsolatos témák is gyakrabban kerülnek elő – legyen szó egy baráti beszélgetésről vagy egy közösségi médiás felületről.

Érthető, hogy mindenki azt szeretné, ha az aktuális évi vakáció jól sikerülne. Éppen ezért az emberek nagy része gondosan bepakolja a naptejet, a sapkát, a vízi cipőt, a vitaminokat, viszont – sajnos – az elővigyázatossággal sem lehet megelőzni minden bajt. Van, amikor egy baleset bekövetkeztét tőlünk teljesen független tényező okozza (például egy kósza méhecske) és felkészültségünk ellenére is megtörténik a baj. 

Pontosan az ilyen esetekre jelent megoldást az egészségbiztosítás, így az elővigyázatos és felkészült utazók tarsolyában lesz egy aduász ütőkártya, ami gyakorlatilag minden ellen véd, tehát biztosított szeretteink és nem utolsósorban magunk számára is a legjobb minőségű segítség, ellátás – gyorsan és ingyen.

Fontos! Ahogy naptejből, úgy az egészségbiztosításból sem mindegy melyiket választjuk!

Általánosságban elmondható, hogy a nagy múltú, nemzetközileg ismert biztosító társaságok ajánlatában megtalálható olyan csomag, amit kifejezetten erre a célra alkottak meg. Összehasonlítási alapként mindig vegyük figyelembe, hogy a biztosítás külföldön is érvényesíthető legyen. Elengedhetetlen szempont továbbá, hogy milyen betegségek, balesetek kategóriáját fedezi az ajánlat, és azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy milyen határidővel fizet a biztosító. Ha ez mind adott, akkor már csak azt érjük el, hogy a biztosító társaság bocsásson rendelkezésünkre egy személyes ügyintézőt, hogy baj esetén ne egy robottól kelljen információt kérni, hanem azonnal egy tapasztalt szakember siessen a segítségünkre.

Fontos alaposan körüljárni a különböző ajánlatoknak, mielőtt csomagot választunk, merjünk kérdezni az értékesítőtől, és ha biztosabbnak érezzük, kérjük ki családunk vagy barátaink véleményét is, különösen akkor, ha ők már tapasztaltnak számítanak ezen a területen.

Szívesen konzultálna profi jövőtervezővel, aki segíthet a személyes pénzügyi biztonságuk megteremtésében? Kérjen ingyenes és kötelezettségektől mentes egyéni konzultációt!