Napszemüveg nyereményjáték - a nyertes

Kedves Játékosok! Nagyon köszönjük mindenkinek, aki nevezett a Biztos Jövőkép napszemüveg utalványért folyó nyereményjátékába! A véletlenszerű gépi sorsolás útján megvan új nyertesünk, akit – játékostársaival együtt – a megadott e-mail címen értesítettünk. 

 

A nyertes pedig nem más mint: Enyedi Ágota

Most már nincs más hátra, mint hogy egyeztessük, hogyan és miként szeretnéd átvenni nyereményedet. Két lehetséges megoldás közül választhatsz:

·    Ha időd engedi és kedved is van hozzá, meglátogathatsz minket központi irodánkban, a 1036 Budapest, Lajos utca 48-66., Buda Square Irodaház A épületének I. emeletén. Időpont egyeztetéshez kérjük, írj nekünk az info@biztosjovokep.hu címünkre.

·    Ha inkább a postai levelezés híve vagy, akkor kérjük, szintén a fenti e-mail címünkre küldd el a levelezési címedet és tértivevényes levél formájában kipostázzuk számodra az utalványt.

 

Nyereményedhez ezúton is jó egészséget kívánunk!

 

A jövőben is érdemes velünk tartani, mert itt és weboldalunkon rengeteg hasznos hírrel és információval szolgálunk, valamint a nyár folyamán újabb értékes nyereményekkel készülünk!

Szívesen konzultálna profi jövőtervezővel, aki segíthet a személyes pénzügyi biztonságuk megteremtésében? Kérjen ingyenes és kötelezettségektől mentes egyéni konzultációt!