a MetLife Magyarország szerevezésében megvalósuló MetLife Talks soron következő webináriuma Dr. Almási kittivel

Tisztelt Ügyfelünk és Leendő Ügyfelünk!

 

A koronavírussal kialakult helyzet érezhető hatással van mindennapjainkra. A napi rutinunk fontos részévé vált szokások és tevékenységek most nem megengedettek, új életvitelünket pedig rövid idő alatt kellett kialakítanunk.  Az egymással való kapcsolattartás most mindennél fontosabb és vannak olyan témák, melyekben éleslátásunk elengedhetetlen.

Célunk, hogy minden érdeklődő részére értékes és releváns információkkal tudjunk támogatást adni és segítsünk utat találni ezen nehéz időkben, szeretettel meghívjuk Önt a  MetLife Magyarország szerevezésében megvalósuló MetLife Talks webinárium sorozatára. 5 héten keresztül elismert vendég előadókkal ássuk magunkat mélyebbre olyan aktuális témákba, melyekben most érdemes aktívnak lenni.

A MeLife Talks szervezésébena következő előadó:

Dr. Almási Kitti– Klinikai szakpszichológus

Előadás témája: Összezárva – Hogyan legyünk jól a vesztegzár alatt?

Webinárium időpontja: május 12. 18:00 – 19:30

Almási Kitti 1998-ban végzett az ELTE pszichológia szakán. Ezt követően a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájának ösztöndíjas hallgatója volt, majd 2003-ban Ph.D. fokozatot szerzett. 2004-ben tette le klinikusi szakvizsgáját. 2000 óta az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben (Lipótmező) dolgozott, az intézet bezárása óta magánpraxist folytat. Jelenleg a  hangulat- és szorongásos zavarok állnak fő terápiás területének központjában.

A MetLife Talks webináriumon való részvétel regisztrációhoz kötött, a helyek korlátozottsága miatt. Amennyiben szeretne részt venni az előadáson, úgy kérem e-mailben jelezze szándékát az info@biztosjovokep.hu e-mail címre vagy kattintson az E-MAILT KÜLDÖK gombra, és küldöm a webináriumhoz való csatlakozás részleteit.

E-MAILT KÜLDÖK

A webináriumon való részvételhez továbbá kérjük töltse le a Webex alkalmazást: Webex letöltés

Ha van olyan ismerőse, rokona, barátja, akit érdekelhet az előadás, kérjük, továbbítsa részére meghívónkat!

Navigáljunk együtt egy biztonságos és tervezhető jövő felé!

A biztonság a szakmánk!

Tisztelettel: a Biztos Jövőkép Csapata

Szívesen konzultálna profi jövőtervezővel, aki segíthet a személyes pénzügyi biztonságuk megteremtésében? Kérjen ingyenes és kötelezettségektől mentes egyéni konzultációt!