mert a vezetőknek is szükségük van a fejlődésre

Sajnos az elmúlt időszak, nem az összejöveteleknek és a személyes képzéseknek kedveztek. De az élet nem áll meg és nekünk rengeteg tervünk van 2021-re. Ehhez szükségünk volt a töltekezésre.

Mivel ez az időszak igazán embert próbáló lelkileg is, ezért megvizsgáltuk Dr Palotai Gabriella pszichiáter, coach segítségével, hogy az emberek motiválásánál milyen szempontokat tudunk és kell figyelembe vennünk. Felnyitotta a szemünket, hogy mennyifélék is vagyunk mi emberek.

A nap folyamán egy másik érdekes téma volt, a coach jelenléte a hétköznapokban. Megoszlottak a nézőpontok és vélemények, hogy mit tehet egy coach a siker érdekében, hogyan lendíthet például egy tanácsadó sikerességén.

Majd a stresszkezelésé volt a főszerep. Kipróbáltunk egy-két légzéstechnikát is.

Másnap magunkat is kiértékelve, elvégeztük a DISC tesztet és kiderült mit gondolunk egymás „színeiről”. Érdekes volt megtippelni, hogy szerintünk vajon kit takar egy-egy eredmény. Elárulhatom voltak találatok és meglepetések, de nem tévedtünk nagyokat. Jól ismeri a csapat egymást, az erősségeinket és gyengeségeinket egyaránt.

Ez az együtt töltött pár óra is azt igazolta, hogy mennyire fontos saját magunkra is időt fordítani.
Kikapcsolódni, töltekezni, fejlődni. Bízunk benne, hogy mihamarabb megtehetjük ezt már rendezvényeken, személyesen, a való világban.

Szívesen konzultálna profi jövőtervezővel, aki segíthet a személyes pénzügyi biztonságuk megteremtésében? Kérjen ingyenes és kötelezettségektől mentes egyéni konzultációt!