Life Changer program

Egy újabb izgalmas hétvégén vagyunk túl! 

2019. március 30.-án, szombaton, megrendezésre került a Vásáry Tamás Alapítvány – Közel Hozzánk és Biztos Jövőkép együttműködés legújabb jótékonysági rendezvénye, amin állami gondozásban élő kisgyermekek játszva tanulhatták meg mit jelent a gondoskodni egymásról és önmagukról. 

A MetLife Magyarország biztosító, valamint a United Way hazánkban immáron negyedik éve viszi el a közép- és általános iskolákba a pénzügyi tudatosság pozitív mintáit, s interaktív módon erősíti a diákok gondolkodásában a takarékoskodás és tervezés fontosságát.

A MetLife Rózsadomb – Biztos Jövőkép csapata elkötelezett amellett, hogy a gyermekeket – különös tekintettel a hátrányos helyzetűekre – hozzásegítse azokhoz a készségekhez, képességekhez, melyekkel önfenntartó és teljes életet tudnak majd élni felnőtté válásuk során. 

Meggyőződésünk, hogy úgy válhatunk közösségünk értékes tagjaivá, ha visszaadunk környezetünknek abból, amit mi kapunk, és segítünk azoknak, akik kevésbé szerencsések. Az elkövetkező időszakban a Biztos Jövőkép csapata több hasonló jótékony célú rendezvény és oktatás lebonyolítását tervezi a gyermekek fejlődése, egy sikeres életre történő felkészítése érdekében.

Szívesen konzultálna profi jövőtervezővel, aki segíthet a személyes pénzügyi biztonságuk megteremtésében? Kérjen ingyenes és kötelezettségektől mentes egyéni konzultációt!