Leányfalu

Idén nyáron a MetLife Rózsadomb – Biztos Jövőkép csapatának vezetői részt vettek a  Million Dollar Round Table éves konferenciáján, ahol rengeteg érdekes és izgalmas dolgot tanultak meg a világ minden tájáról érkezett pénzügyi szakértő kollégák legjobbjaitól. 

A kint tapasztaltakról az MDRT tagsággal rendelkezők, Jász Márta Igazgató asszony vezetésével beszámolót tartottak kollégáik számára, annak érdekében, hogy a megszerzett tudást tovább örökítsék az igazgatóság tagjai körében. 

A remek időjárást kihasználva a tanuláson kívül az egybegyűltek egy kétnapos csapatépítő programsorozaton is résztvettek, hiszen a jó munkakörnyezet kulcsa nem csak a stabil tudásban, hanem a páratlan összetartásban is rejlik.

Nagyon örülünk, hogy egy ilyen remek programban lehetett részünk és minden munkatársunknak sok sikert kívánunk az elkövetkezendő őszi hónapok során! 

Szívesen konzultálna profi jövőtervezővel, aki segíthet a személyes pénzügyi biztonságuk megteremtésében? Kérjen ingyenes és kötelezettségektől mentes egyéni konzultációt!