Hatalmas konferenciasikert aratott a MyDoctor Egészségprogram

A HVG idén is megrendezte a Future of Recruitment elnevezésű HR konferenciáját szeptember 23-án a Budapest Music Centerben, ahol a Biztos Jövőkép vezetői mutathatták be a több száz fős közönségnek a MyDoctor Egészségprogramot.

Telt ház előtt tartott előadást Jász Márta értékesítési igazgató és Kenéz Áron stratégiai igazgató, akik a MyDoctor vállalati vonalát mutatták be HR szakembereknek és cégvezetőknek. A nagy érdeklődés nem csak az előadás alatt, hanem azt követően is megmutatkozott, rengetegen érdeklődtek az innovatív és komplex béren kívüli juttatás iránt. Az is kiderült számunkra, hogy termékünk azért is versenyképes, mert a MyDoctor alapfunkciói automatizmusaik révén gyorsan, könnyen és hatékonyan teszik lehetővé a törvényileg előírt foglalkozás-egészségügyi elvárások teljesítését.

Az egészség megőrzésén alapuló vállalati kultúra hazánkban is egyre komolyabb teret nyer magának, erre a piaci igényre válaszként hoztuk létre a MyDoctor Egészségprogramot, melynek fókuszában a magyar piacon egyedülálló egészségügyi profilalkotás áll. Az egyéni és családi kórelőzmények felmérése után, az alapos labor- és szakorvosi vizsgálatát követően értékeljük a leleteket és eredményeket, így egy komplex kockázati térkép mellé olyan orvosi ajánlásokat kapnak az ügyfelek, amelyek egészségük megóvása és javítása érdekében tehetnek eredményes lépéseket.

A statisztikai adatok is azt mutatják, hogy a munkavállalók 57%-a sorolta első helyre a minőségi magánegészségügyi szolgáltatást, mint legvonzóbb béren kívüli juttatást, ezért biztatjuk arra a hazai vállalkozásokat is, hogy kérjék ingyenes konzultációnkat és cégre szabott ajánlatunkat, hogy 2020 a munkavállalói elégedettség és elkötelezettség növelés éve legyen a MyDoctor Egészségprogram segítségével.

Szívesen konzultálna profi jövőtervezővel, aki segíthet a személyes pénzügyi biztonságuk megteremtésében? Kérjen ingyenes és kötelezettségektől mentes egyéni konzultációt!