Ilyen volt: Juscsák György Előadása

Biztos iránytű mozgalmas világunkban: a MetLife Rózsadomb – Biztos Jövőkép és a JP Morgan Asset Management együttműködésének köszönhetően Juscsák György tartott előadást Óbuda szívében található irodaházunk konferenciatermében.

Izgalmas prezentációja során György részletesen kifejtette gondolatait a 2008-as pénzügyi válságról és annak napjaink globális pénzügyi politikájára gyakorolt hatásairól. Megtudhattuk azt is, hogy milyen összefüggések és szinergiák figyelhetőek meg az egyes nagyhatalmak import-export tevékenységeiben, gazdasági berendezkedésében és monetáris intézkedéseiben. Ezekből következtetve György elmagyarázta hol tart jelenleg a világ gazdasági fellendülése, mik az ebben rejlő befektetési lehetőségek és mikor várható egy esetleges gazdasági recesszió bekövetkezése.

Az előadása végén György válaszolt a közönség kérdéseire, melynek hatására egy igazi interaktív élményben lehetett része az egybegyűlteknek. Ezt követően az eseményt egy állófogadással folytattuk, ami során pezsgő, könnyű vacsora és sütemények fogyasztása közben a vendégeink minden kérdésükre személyre szabott választ kaphattak professzionális pénzügyi szakembereinktől. 

Az est fényét tovább emelte, hogy az Art in the City jóvoltából több kortárs művész festményeit tekinthették meg a résztvevők. A kiállított alkotások között szerepeltek Vető Orsolya, Romvári Márton és Barakonyi Zsombor munkái is. A közreműködést ez úton is köszönjük! 

 

Szívesen konzultálna profi jövőtervezővel, aki segíthet a személyes pénzügyi biztonságuk megteremtésében? Kérjen ingyenes és kötelezettségektől mentes egyéni konzultációt!