Egészségünk megőrzése - kicsit másként

Az egészség nagyon izgalmas és sok mindenkit foglalkoztató téma.
Ami összeköti mindkét előadónkat, hogy a PREVENCIÓ fontosságában hisznek.

A MyDoctor Program Rólad szól! Jász Márta a MyDoctor Egészségközpont egyik tulajdonosa elmondta mi inspirálta a csapatot, hogy létrehozzák az intézményt és hogy milyen tervekkel indították 2020-at. Egészség – Tudatosság – Jövőkép, ez a három szó mindent magába foglal. A rendszeres szűrések, a testünk, lelkünk feltérképezése és ismerete nagy mértékben meghatározza egészségünket és ezzel együtt a jövőnket is.
Mára már a MyDoctor Egészségközpont több szakterületen nyújt magánorvosi szakvizsgálatokat egy tapasztalt, nemzetközi hírű szakorvosi gárdával a háta mögött. Ezek a területek a teljesség igénye nélkül a belgyógyászat, a gasztroenterológia, nőgyógyászat és kardiológia.

Szabóné Dr Szántó Renáta elkötelezett híve annak, hogy az egészséges életmód, a táplálkozási tanácsadás, a testsúlykontroll és fogyókúra alternatív megoldásai megférnek a modern orvoslással. A legfontosabb és első szempont, hogy az ember figyel-e a testére, az egészségére. A jelenlévők kérdéseire orvos vendégünk Szántó doktornő segítségével válaszoltunk.
Szó esett a táplálkozásról, testmozgásról és a lelki egészség fontosságáról.
Kitértünk az étrendkiegészítők fontosságára és hogy a szervezet milyen vitaminokat képes önállóan előállítani, megfelelő táplálkozás esetén.
Megtudtuk, hogy a megfelelő vitaminok megválasztása, mennyire hasznosak szervezetünk működéséhez. Például a D vitamin, az omega 3 zsírsavak, a calcium és a B6 – B9 – B12 vitaminok.

Ez az este szintén egy kimeríthetetlen témáról szólt. Visszavárjuk Renátát egy újabb beszélgetésre.

Szerző: Kalotai Andrea

Szívesen konzultálna profi jövőtervezővel, aki segíthet a személyes pénzügyi biztonságuk megteremtésében? Kérjen ingyenes és kötelezettségektől mentes egyéni konzultációt!