Szia!

Szeretnénk bemutatkozni neked – Mi vagyunk a Biztos Jövőkép csapata.

Valószínűleg hallottál már rendezvényeinkről és előadásainkról, melyeket rendszeresen rendezünk Óbuda szívében található irodaházunkban. Ezeknek legtöbbször valamilyen családi téma áll a középpontjában. Szívügyünknek tekintjük a gyerekek oktatását és a családok mindennapi életének megsegítését. Legtöbbször olyan híres emberekkel dolgozunk együtt, mint Vásáry Tamás zongoraművész vagy Szalay Ádám műsorvezető és előadó. Ha csatlakozol hozzánk, Téged is szívesen bemutatunk nekik!

Szeretnénk bemutatni neked a munkánkat.  Nálunk a komplex pénzügyi szolgáltatások kidolgozása és értékesítése áll a középpontban. A MetLife Biztosító Rózsadombi Kirendeltségének, valamint a Biztos Jövőképnek összefonódik a munkája.

A MetLife egy amerikai gyökerekkel rendelkező világelső biztosító cég, melynek versenyképes termékeit több, mint 100 millió ügyfél veszi igénybe világszerte. A MetLife portfóliójában megtalálható biztosítások értékesítésével havonta akár 1 millió Forint jövedelemre is szert tehetsz havonta, már a legelső nálunk töltött éved során is. Ez a jövedelem nem csak jutalék alapú, ugyanis rengeteg bónuszban is részesülnek a nálunk dolgozók. Az első hónapokban különösen odafigyelünk rád! Ez azt jelenti, hogy az első 6 hónapban havi plusz 100.000 Forint támogatással turbózzuk fel a fizetésed, hogy már a kezdetektől szuper motivált és magabiztos lehess.

Annak érdekében, hogy ezt hosszú távon is könnyedén elérd, folyamatos képzésekben részesítünk Budapesten található központi irodaházunkban, ahol a szakma legprofibb képviselőivel személyesen ismerkedhetsz meg egy világszínvonalú és modern üzleti környezetben. A tanuláson kívül folyamatos mentorálásban is részesülsz évtizedes múlttal rendelkező senior kollégáinktól.

Mit kínálunk még?

A Biztos Jövőkép kezdeményezésén belül egy újfajta, start-up jellegű szolgáltatást indítottunk útjára. Ez a szolgáltatás nem más, mint a MyDoctor programunk. Melynek köszönhetően egy teljesen saját, külön bejáratú magánklinikai szakrendelőt rendeztünk be irodaházunkban, mely prémium egészség szolgáltatásunk részeként fogadja pácienseit.

A MyDoctor programunk különös újdonsága a svájci mesterséges intelligencián alapuló vizsgálati rend, mely folyamatosan monitorozza az egészségtervre előfizető ügyfeleink egészségi állapotát és teljes mértékben kézben tartja fizikai jólétüket. Célunk ezzel az, hogy megfizethető áron, ugyanakkor profi eszközökkel nyújtsunk orvosi ellátást azok számára, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

Különlegességeink közé tartoznak még felnőttképzési programjaink, mely keretein belül egyszerre szolgálunk ki vállalati és magánélet béli igényeket. Előadásainkon például a résztvevők elsajátíthatják, hogyan is tudnak igazán boldog gyereket nevelni csemetéikből.

Elvárásaink:
Felsőfokú végzettség
Jó kommunikációs készség
Hatékony, eredményközpontú gondolkodás
Dinamikus, motiválható személyiség
Ügyfélorientáltság, nyitottság, segítőkészség
Kellemes megjelenés
Pénzügyi területen szerzett tapasztalat előny

Amit nyújtunk neked:
A munkáddal arányos mértékű kompenzációs csomag
Magas fizetés, bónuszok és támogtások
Folyamatos képzések
Fejlődési lehetőség
Karrierút tervezés és mentorálás
Élményekben gazdag rendezvények
Izgalmas munka, modern környezetben

Felkeltettük érdeklődésed?

Jelentkezz most!