Csapatépítő a dunaparton

Múlt hétfőn csapatunk régi és új tagjai egy Duna parti rendezvényközpontban tartották az első közös csapatépítő rendezvényüket.

Egy modern gondolkodású irodában fontos, hogy a kollégák ne csak szakmailag segíthessék társaikat, hanem a magánéletben is tudjanak kapcsolódni. A MetLife Rózsadombi Kirendeltségének kollégái tényleg jól ismerhetik egymást – így ők nem csak munkatársak, hanem családtagok is lehetnek egyben.

A programon számos csapatjátékkal készültek a vezető kollégák, amik közös munkára ösztönözték a résztvevőket.

Ezen felül többen vállaltak magukra feladatokat, amikben mindenki számára megmutathatták jelességüket. Volt olyan, aki remek grill ételekkel készült, míg mások a hangulatot garantáló innivalókról gondoskodtak – így sem éhesek, sem pedig szomjasak nem maradtunk.

A program vége felé közeledve nagyszerű jógaoktatónk, Tallós Andrea és vezető kollégáink egy flashmobbal szórakoztatták a csapatot, amibe sok kolléga tüstént csatlakozott. Így a rendezvényünk egy igazi “örömünneppé” vált.

Szívesen konzultálna profi jövőtervezővel, aki segíthet a személyes pénzügyi biztonságuk megteremtésében? Kérjen ingyenes és kötelezettségektől mentes egyéni konzultációt!