IX. Business Yacht Party

Nagy örömként ért minket az, hogy lehetőségünk volt egy teljes vizsgálati sátorral részt venni a május 18.-án, Balatonkenesén megrendezett IX. Business Yacht Party-n. Az eseményt szervező Perla Business Clubbal már évek óta sikeres együttműködésben állunk egymással, így mindig nagy öröm újra találkozni ismerősökkel az ilyen rendezvényeken.
 
Biztos Jövőkép vizsgálati csapatunk a  MetLife Magyarország Rózsadombi képviseletével együtt állított ki egészségügyi szűrőpontot a rendezvényen, ahol a munka mellett hajókirándulásokon, tesztvezetésen, Airsoft bemutatón és számos gyermekprogramon közösen szórakozhattunk a gasztronómiai élmények mellett.
 
 
Az eseményt számunkra az tette igazán különlegessé, hogy a Biztos Jövőkép Csapata a vadonatúj MyDoctor Egészségprogramja bemutatásával érkezett a rendezvényre. Ennek részeként szakképzett kollégáink néhány alapvizsgálatot is elvégeztek a minket meglátogató vendégeken. Ilyen volt például a helyszíni EKG mérés, ami egy forradalmian új, bankkártya méretű digitális EKG készülékkel tudott megtörténni. A helyszíni vizsgálatok részét képezték vérnyomás mérés, véroxigén mérés, valamint testtömeg összetétel vizsgálatok is, melyek során bemutatásra kerültek legmodernebb okos-eszközeink is.
 
Mindezek mellett vendégeink pontosan megtudhatták, hogy az életmódjuk alapján milyen rizikófaktorokra kell odafigyelniük mindennapi életük során, és mindezek mellett válaszokat kaphattak konkrét egészségügyi kérdéseikre is.
Felkeltettük érdeklődésed?

Kérj személyes konzultációt, és mutatunk számodra egy új jövőképet!