Vásáry Alapítvány és Biztos Jövőkép


A gyermekekért

2019. február 02.

Ismét egy érzelmekkel teli és megható hétvégét tudhatunk magunk mögött!

A Vásáry Tamás Alapítvánnyal indított hosszú távú együttműködésünk újabb állomásaként február 02-án szombaton, harminc állami gondozásban élő gyermek és önkéntes nevelőik látogattak el rózsadombi központi irodánkba, ahol találkozhattak a Biztos Jövőkép csapatával és egy felejthetetlen délutánt tölthettek velünk. Eseményünkön az Alapítvány elnöke – Vásáry Tamás világhírű zongoraművész is jelen volt.

A gyerekeket irodánkban játékos programokkal, arcfestő szobával és tucatnyi társasjátékkal vártuk, emellett bepillantást nyerhettek a pénzügyek világába is amikor különböző játékokon keresztül beleélhették magukat a munkánkba, és abba, hogy milyen ügyfelekkel együtt dolgozni, nekik segíteni. Az együtt töltött idő alatt kicsik és nagyok egyaránt felhőtlenül szórakoztak, és kollégáink, valamint a gyerekek között igazi kötődések is kialakultak.

A búcsúzkodás során és azt követően döbbentünk rá arra, hogy a vidám, hangoskodó és izgő-mozgó gyerkőcök életében nem természetes dolog a család nyújtotta törődés és gondoskodás, amit mindannyian alapvetőnek gondolunk. Sokuk egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán találkozhat a szüleivel, akikkel korlátozott közös időt tölthet együtt. Éppen ezért örülünk, hogy bár rövid időre, de igazi élményeket, örömöt és szórakozást adhattunk ezeknek a gyerekeknek.

Kollégáink egyöntetűen úgy gondolják, hogy az ilyen pillanatokért érdemes igazán élni és dolgozni, ezért nem csak a gyerekek, de mi is alig várjuk a következő közös programot!

Amennyiben érdeklődne jövőbeli rendezvényeink iránt, kérjük küldjön levelet a számunkra!