A jótékonyság sosem egyetlen alkalomról szól

Akkor vagyunk jótékonyak, ha minden helyzetben, újra és újra helyesen cselekszünk!

Ahogyan korábban már olvashatták, még december elején örökbe fogadtuk a Méhteleki Óvodát.
A gyerekeknek ezzel óriási örömöt sikerült okoznunk. Mosolyt csaltunk az arcukra, és boldogságot csempésztünk a szívükbe. Igazi ünnepet varázsolva nekik karácsonyra.

Akkor ígéretet tettünk, hogy a jövőben is bármikor számíthatnak ránk. Csak jelezzék, miben tudunk segíteni, és mi minden tőlünk telhetőt megteszünk.

Aztán idén februárban jött a levél, hogy nagyon nagy szükségük lenne párna- és paplangarnitúrákra.

A Rózsadombi Igazgatóság csapata ismét összefogott, és szavunkat tartva már érkeztek is a kért ágyneműk.

Ám ekkor az élet közbeszólt. A világot felbolygatta a „koronavírus”. Hirtelen fejetetejére állt a világ, és mindenki kivárt. Mi nem mehettünk, ők nem jöhettek. Így az összekészített adomány maradt az irodában, és vártunk. Vártuk a következő időpontot, amikor megtörténhet az átadás.

És most elérkezett. A mai napon ellátogatott hozzánk a Méhteleki Óvoda vezetője.
Így ezúttal mi is megmutathattuk Igazgatóságunkat, és egymásnak örülve, elbeszélgetve az elmúlt időszakról, végre átadhattuk a várva várt párna- és paplangarnitúrákat.

A Biztos Jövőkép csapata ismét bebizonyította, hogy egy kis odafigyeléssel és törődéssel nagy változásokat hozhatunk mások életében.

Köszönjük kollégáinknak az adományokat! Újra beigazolódott, hogy mindenben számíthatunk egymásra.

Szerző: Kalotai Andrea

Szívesen konzultálna profi jövőtervezővel, aki segíthet a személyes pénzügyi biztonságuk megteremtésében? Kérjen ingyenes és kötelezettségektől mentes egyéni konzultációt!